FITNES TRENER OTKRIVA KAKO DA JEDETE ČOKOLADU, A DA SE NE UGOJITE: Samo ovako je ZDRAVA - nećete dodati ni gram
Evo kako jesti čokoladu, Foto: Profimedia

auuu

FITNES TRENER OTKRIVA KAKO DA JEDETE ČOKOLADU, A DA SE NE UGOJITE: Samo ovako je ZDRAVA - nećete dodati ni gram

Personlani trener otkrio je način kako da uživate u čokoladu, a da se ne ugojite!

Objavljeno:

Čokoladu nema ko ne voli, ali ako je previše jedete možete da nabacite koji kilogram viška. Jedan personalni trener podelio je savete kako da jedete čokoladu, a da se ne ugojite.

Visok sadržaj šećera i kalorija u čokoladnim proizvodima kosi se sa željama da budete fit i zdravi, što dalje dovodi do osećaja krivice i frustracije. Personalni trener Džejson Višnefske otkrio je da crna čokolada sadrži manje šećera i više kakao čvrstih materija od mlečne čokolade, što je čini zdravijim izborom.

"Uključite male porcije tamne čokolade u svoju ishranu za zadovoljavajuću poslasticu bez osećaja krivice", rekao je on i podelio nekoliko dodatnih saveta za fit liniju.

Voće i čokolada

Evo kako jesti čokoladu
Evo kako jesti čokoladufoto: Profimedia

Umočite kriške svežeg voća kao što su jagode, banane ili jabuke u otopljenu crnu čokoladu za savršenu slatku užinu. Imaćete dovoljnu dozuvitamina, minerala i antioksidanata.

Grickalice pre treninga

Džejson je rekao da kombinacija tamne čokolade sa hranljivim grickalicama pre treninga može da poveća vašu energiju bez pada šećera. Pokušajte da kombinujete kockicu crne čokolade sa bademima ili bananom za uravnoteženu užinu koja će vam dati energiju za vežbanje.

Oporavak posle vežbanja

"Razmislite o čaši čokoladnog mleka sa niskim sadržajem masti nakon treninga da biste napunili zalihe energije i podržali oporavak mišića", savetovao je on, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

00:12

Ovako su Milica Kemez i Bora Santana izgledali na crkvenom venčanju

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.